S čím na drift?

S čím na drift?

Odeslatod venceslav v Stř 27. Led 2010 22:45:57

Zdravím a rád bych se zeptal:jsem začátečník a chci drift zaím nevím zda elektro či spalovák? A jaký musí mít náhon na drift?koupit 4wd a upravit nebo čistě zadek? dík za odpověď! :roll:
venceslav

Re: S čím na drift?

Odeslatod venceslav v Čtv 28. Led 2010 0:08:52

je možné driftovat s:TS-4N Plus SC NISSAN 350 1:10 nitro RTR má obsah 2,1 tak nevím jestli to není slabé ?a jaký je nejideálnější elektro na drift co tak:HPI10712 Drift - Mazda RX-7 FD3S RTR.dík za odpověď :roll:
venceslav

Re: S čím na drift?

Odeslatod Luk87 v Čtv 25. Úno 2010 15:09:53

Ahoj, no řeknu ti to takhle. Pokud chceš drift provozovat celoročně tak nejlepší je elektro protože s tím můžeš v nepříznivém počasí (déšť, sníh a zima) např. do tělocvičny na parkety či lino. Podle mě je lepší elektro protože elektromotor lépe a rychle reaguje ( přesněji a rychleji se vytáčí) na poveli řidiče takže se lépe ovládá ve smyku. S driftem jsem začínal na podvozku Tamiya TB-02 který byl kde byla síla mezi nápravy přenášená kardanem. Auto mě osobně dost vyhovovalo protože se dalo kompletně přenastavit přesně pro mě. Tento podvozek mě stačil do doby než jsem se na jedné akci svezl v driftu s podvozkem x-ray T2R (pohon přenášený řemínky) a v tu chvíly jsem poznal znatelný rozdíl v ovladatelnosti. Takže jsem ještě ten měsíc sehnal jetý podvozek xray T1R a TB02 jsem prodal. Řeknu ti jedno, pokud chceš opravdu diftovat, přesně, dobře a snadněji tak šáhni po elektro podvozku který má přenos hnací síly pomocí řemínků, né kardanem vím o čem mluvím. Je to znatelný rozdíl v ovládání. :shock:
Luk87

Zpět na Začátečníci ptejte se?