Hitec

Základní pojmy, nastavení a další

Hitec

Odeslatod Pajmy v Úte 04. Lis 2008 20:10:38

zdravim.... nevim jestli už to tady na foru někde je ale zatim sem na to nenarazil a nebo špatně hledám. jestli už to tu je tak se omlouvám. potřeboval bych poradit nebo spíš prosim o hodnocení, nějaký typ a nebo radu. rozhouji se meži těmahle vysílačkama

http://www.rc-modely.cz/product_info.ph ... cts_id/215

a nebo

http://www.rc-modely.cz/product_info.ph ... cts_id/216

děkuji za odpověď
Pajmy

Re: Hitec

Odeslatod uffos v Stř 05. Lis 2008 20:31:48

vysilacky jsou to totozny az na 3 zakladni rozdily: 1/ jedna je FM, druha AM. FM by melo byt min nachylny na ruseni, ale muze nastat i jina situace. 2/ ta FM je 3-kanal, zatim co AM pouze 2-kanal, a pokud budes chcit mit napr svetla napajeny primo z vysilace a nebudes chcit kupovat V-kabel, tak se ti ten 3 kanal bude hodit 3/FM je modry a AM je cerveny :mrgreen: Jinak v sade u AMka jsou 2 serva, ktery jsou takparametrama pro novacky, pak ti prestanou stacit. U FM je jen jedno. Osobne mam FMkovou verzi a skoro za 2lety pouzivani, zadna porucha, jen obcas to ruseni je na prd :cry: . Proto me laka tak DSM.
DRIFT není ztráta kontroly - je to prostě jen jiný způsob řízení.
Honza Smrčka
Yokomo je mrtvy, at zije Shark!
uffos

Odeslatod Pajmy v Čtv 06. Lis 2008 16:38:00

jo diky moc za vysvětlení. nemam zrovna moc finančních prostředků proto sem šáhnul po těch nejlevnějších. a to servo že mi přestane stačit..... si ho vyměnil za jiné?
Pajmy

Odeslatod uffos v Čtv 06. Lis 2008 20:15:24

ne :lol: :lol: jsem hold jeste asi nevyzraly (drift jezdim uz pres rok), ale me na drift staci i zakladni servo, jasny ze kdyby bylo lepsi, tak bych se nebranil ale jiny neni, tak jezdim to co mam :?
DRIFT není ztráta kontroly - je to prostě jen jiný způsob řízení.
Honza Smrčka
Yokomo je mrtvy, at zije Shark!
uffos

Odeslatod Pajmy v Pát 07. Lis 2008 22:24:36

aha :lol: ale na to moje klouzáni na školním hřišti :lol: :lol: (pokud teda vyjde koupě toho mýho vysněnýho yokoma) to bude asi stačit. kdyžtak tady je moje icq 366106306 kdyžtak by sme to mohli trochu probrat. forko už mam přečtené snad i vzhůru nohama ale přecijenom na tom icq se trochu líp kecá než takhle. jaký jsou nejmladší drifteři? jen tak abych věděl :)
Pajmy

Zpět na RC soupravy