zdravim.... nevim jestli už to tady na foru někde je ale zatim sem na to nenarazil a nebo špatně hledám. jestli už to tu je tak se omlouvám. potřeboval bych poradit nebo spíš prosim o hodnocení, nějaký typ a nebo radu. rozhouji se meži těmahle vysílačkama
http://www.rc-modely.cz/product_info.ph ... cts_id/215
a nebo
http://www.rc-modely.cz/product_info.ph ... cts_id/216
děkuji za odpověď
Hitec
Re: Hitec
vysilacky jsou to totozny az na 3 zakladni rozdily: 1/ jedna je FM, druha AM. FM by melo byt min nachylny na ruseni, ale muze nastat i jina situace. 2/ ta FM je 3-kanal, zatim co AM pouze 2-kanal, a pokud budes chcit mit napr svetla napajeny primo z vysilace a nebudes chcit kupovat V-kabel, tak se ti ten 3 kanal bude hodit 3/FM je modry a AM je cerveny
Jinak v sade u AMka jsou 2 serva, ktery jsou takparametrama pro novacky, pak ti prestanou stacit. U FM je jen jedno. Osobne mam FMkovou verzi a skoro za 2lety pouzivani, zadna porucha, jen obcas to ruseni je na prd
. Proto me laka tak DSM.
DRIFT není ztráta kontroly - je to prostě jen jiný způsob řízení.
Honza Smrčka
Yokomo je mrtvy, at zije Shark!
Honza Smrčka
-

uffos - Příspěvky: 70
ne
jsem hold jeste asi nevyzraly (drift jezdim uz pres rok), ale me na drift staci i zakladni servo, jasny ze kdyby bylo lepsi, tak bych se nebranil ale jiny neni, tak jezdim to co mam 
DRIFT není ztráta kontroly - je to prostě jen jiný způsob řízení.
Honza Smrčka
Honza Smrčka
-

uffos - Příspěvky: 70
aha
ale na to moje klouzáni na školním hřišti
(pokud teda vyjde koupě toho mýho vysněnýho yokoma) to bude asi stačit. kdyžtak tady je moje icq 366106306 kdyžtak by sme to mohli trochu probrat. forko už mam přečtené snad i vzhůru nohama ale přecijenom na tom icq se trochu líp kecá než takhle. jaký jsou nejmladší drifteři? jen tak abych věděl 
- Pajmy